Coaching bij POM Coaching & Voorlichting

POM Coaching & Voorlichting biedt naast de specialisatie in seksualiteit ook de mogelijkheid tot een persoonlijk coachingstraject. Dit coachingstraject wordt aangeboden in korte trajecten en biedt jou de kans tot een moment voor jezelf. Er wordt een plan opgesteld bij de intake zodat je weet waar je aan toe bent en welke investering je in jezelf gaat doen.

Herken je jezelf hierin?

Je wilt werken aan jouw zelfbeeld

Je wilt weer leren om van je eigen lichaam te houden

Je hebt een vertrouwenspersoon nodig

Je wilt oefenen hoe je het gesprek over seksualiteit aangaat

Je hebt vragen over het contact met je kind

Je wilt leren om nee te kunnen zeggen

Gewaardeerd worden om wie je bent!

Vanuit dit doel gaat POM samen met jou aan de slag. Maar wat is coaching? Coaching is een ontwikkelingsproces voor persoonlijke groei. Het is een professionele begeleiding vanuit POM. De coach behandelt jou gelijkwaardig en luistert naar jouw behoeften. Er wordt samen met jou gekeken naar jouw hulpvraag en vanuit daar wordt een doel omschreven. Er wordt stapsgewijs toegewerkt naar meer rust en waardering in jouw leven.

 

 

Bij coaching is het van belang dat jij een veilig gevoel hebt.  Zowel bij de coach als bij de locatie. Hierdoor biedt POM coaching zowel binnen als buiten aan. Op aanvraag kan je samen met een coach naar buiten of binnen in de praktijk jouw gesprek voeren. Met uitzondering wordt er ook gewerkt in je eigen omgeving. Dit gebeurt in overleg met de coach.

 

Soorten coaching

Individuele coaching

Coaching is voor een ieder die tegen hulpvragen in het leven aanloopt. Er wordt samen met jou onderzocht waar de vraag zit en hoe er een antwoord op gegeven kan worden. Hierin wordt geluisterd naar jouw behoeftepatroon. Met elke vraag kun je bij POM Coaching & Voorlichting terecht, er wordt samen naar de passende oplossing gezocht.

Jongeren coaching

Jongeren en adolescenten hebben veel veranderingen in het leven. Echter zijn er weinig plekken waar ze met deze veranderingen en vragen daarover terecht kunnen. Doordat jongeren in de puberteit meer individueel bezig zijn, wordt het voor een ouder vaak lastiger om contact te krijgen. Jongeren voelen zich niet gehoord vanuit ouders, kennissen, familie. Maar ze moeten zich ook bewijzen tegenover leeftijdsgenoten. Een twijfel of een andere gedachtegang kan ervoor zorgen dat ze niet meer mee mogen doen met hun omgeving. Bij POM wordt openminded samen met de jongere gekeken waar de behoefte ligt. Hierin is elk onderwerp mogelijk: vriendschap, liefde, seks, alcohol, drugs, school, ouders enzovoort. 

Ouder coaching

Ouders lopen regelmatig tegen de verandering van hun zoon of dochter aan. Hier ontstaan vragen uit waar ze op veel plekken antwoord op kunnen vinden. Echter wordt dit vanuit een pedagogisch oogpunt gedaan en niet vanuit de combinatie van pedagogiek en behoefte van een jongere. Hierin maakt de coachingsstijl van POM een verschil.  Er wordt samen gekeken hoe jij als ouders samen met jouw kind weer op één lijn kunt komen. 

Geregeld heb ik met Lisan gesprekken gevoerd over dat waar ik tegenaan liep & iedere keer kwamen er nieuwe inzichten uit. Het heeft me enorm veel kracht gegeven te zijn wie ik ben en te gaan voor waar ik voor wil gaan! Veel dank aan jou Lisan voor de erkenning, het voorhouden van spiegels, het stellen van vragen, acceptatie voor ieder uniek persoon en jouw eigen openheid! 

Vrouw, 25 jaar

Lisan is een zeer prettige coach die zonder oordelen naar je luistert. In enkele gesprekken ben ik samen met Lisan tot nieuwe inzichten gekomen en kan Ik verder. In de coaching krijg je het gevoel dat je echt gehoord wordt en dat alles bespreekbaar is. De tips en adviezen zijn dus echt op maat voor jou en niet standaard, dit heeft voor mij veel resultaten opgeleverd. Top!! Bedankt Lisan.

Vrouw, 27 jaar

Meerdere malen heb ik samengewerkt met Lisan. Haar kracht is om mij als collega-ondernemer wanneer ik vastloop door middel van vragen te stellen me terug te brengen naar de basis.

Vrouw, 25 jaar

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak,

neem contact op met POM Coaching & Voorlichting

(+31)6-27188755

Uden en omstreken

info@pomcoaching.nl