Sekstherapie

Individuele therapie

Loop je individueel tegen vraagstukken aan rondom het onderwerp seks of relaties? POM Coaching & Voorlichting biedt individuele sekstherapie aan. Tijdens een sessie kun je vragen stellen rondom dit gebied of vraagstukken bespreken waar je tegen aanloopt. Hierin wordt gekeken naar jouw behoefte en gezocht naar een prettige manier om erover te praten. Wij als POM doen ons best om jou op jouw gemak te laten voelen.

Samen met je partner

Sekstherapie is er om samen te kijken naar de vraagstukken in jullie relatie en seksleven. Hierin wordt samen met jullie gezocht naar de behoeftes vanuit beiden en wordt er gewerkt om weer op één lijn met zijn tweeën door te kunnen gaan. 

Heb je twijfels over jouw seksuele voorkeur?

Vind je het moeilijk om je partner te vertrouwen?

Is het lastig om tot een orgasme te komen?

Of krijg je juist te snel een orgasme?

Ervaar je pijn tijdens of na de seks?

Heb je problemen in het communiceren met je partner?

Sekstherapie kan de oplossing bieden!

Over sekstherapie

Sekstherapie is een vorm van gesprekstherapie rondom onderwerpen binnen seksualiteit en relaties. Indien je samen met je partner of individueel vastloopt op deze onderwerpen, kan je deze vorm van therapie overwegen.

Er wordt gewerkt vanuit de volgende fases:

  • Onderzoek van het probleem: samen met de therapeut wordt er onderzocht waar het probleem zit en wat precies het vraagstuk is.
  • Voorlichting: er wordt gerichte informatie gedeeld over de lichamelijke, psychologische en relationele aspecten van het vraagstuk. Er wordt samen over gepraat.
  • (thuis)oefeningen: vaak worden er oefeningen mee gegeven naar huis om samen of alleen mee aan de slag te gaan. 
  • Nabespreking: iedere sessie worden de oefeningen nabesproken op de manier zoals jij het fijn vindt. 

Het is niet bij ieder vraagstuk nodig om iedere fase te doorlopen, er wordt gewerkt met maatwerk. Indien je geïnteresseerd bent, zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek krijg je de ruimte om de therapeut te leren kennen. Na de kennismaking zal er een intake worden gehouden en vanuit hier wordt jouw persoonlijke traject uitgestippeld. 

Bij Lisan kun je een open boek zijn, waarbij geen onderwerp te gek is voor haar. Ze beschikt over een luisterend oor en ze kan je nieuwe inzichten geven bij problemen waar je mee zit. Absoluut een fijne gesprekspartner.

Vrouw, 25 jaar

Open – duidelijk – integer – kundig – liefdevol. Vijf sterren!

Vrouw, 29 jaar

Veel kennis en kunde. Veilige sfeer bij een onveilig onderwerp.

Man,  35 jaar

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak,

neem contact op met POM Coaching & Voorlichting

(+31)6-27188755

Uden en omstreken

info@pomcoaching.nl